Výměna manželek: Neutěšená situace jednoho z párů ovlivnila celou epizodu!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. června 2022 9:57

Výměna manželek je vždy o dvou rodinách. Ve středeční premiérové epizodě se ale více řešily osudy jen jedné z nich. Alena a Honza se totiž v poslední době ocitli ve složité finanční situaci.

Lucka, která žije v Nehvizdech s Michalem a syny Míšou a Matyášem a svůj vztah s manželem považuje za idylický, se vydala do Hlinska, kde zjistila, že některé domácnosti mohou fungovat jinak.

Ve východočeském městě nahradila sedmadvacetiletou Alenu po boku o sedm let staršího Honzy a jejich dcery Amálky. Rodina si procházela v době natáčení partnerskou a především finanční krizí způsobenou ztrátou zaměstnání. Honza totiž pracoval jako kuchař a kvůli koronaviru skončil. 

Lucie tak mimo jiné musela vyjít během Výměny s pouhým tisícem korun, proto pečlivě zvažovala, jaké jídlo koupí. Vyslechla si také povídání o neshodách mezi partnery, přičemž Honza viděl problém hlavně v povaze Aleny. Ta zase v Nehvizdech prozradila Michalovi, že jim neklape milostný život. Honza si údajně na internetu tajně sháněl společnice. 

Lucii alespoň vše usnadnila jejich dcera Amálka, velmi hodná a samostatná. Honza pak při závěrečném setkání obou rodin slíbil Aleně, že absolvují párovou terapii. Pokroku chtějí dosáhnout i v otázce rodinného rozpočtu. 

Témata: Výměna manželek