Výměna manželek s rodinou na hraně: O děti se zajímá sociálka, o dům se bojuje u soudu

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2022 10:00

Premiérová epizoda Výměny manželek představila divákům rodinu, která žije opravdu na hraně. S úřady bojuje o děti, navíc jí hrozí, že u soudu přijde o střechu nad hlavou. Jak se této domácnosti daří po natáčení?

Středeční epizody se zúčastnila třiatřicetiletá Veronika, která označila svůj vztah s Radkem za téměř ideální. Natáčení ji v tom muselo jen utvrdit. Po boku dvaačtyřicetiletého Emila totiž nahradila jeho partnerku Helenu.

Dostala se tak do domácnosti, kde se mimo jiné řeší hrozba odebrání dětí úřady. Pokračuje také spor o dům, ve kterém bydlí. Emil potvrdil, že první soud skončil porážkou.

"Máme zákaz dávat barák dohromady, opravovat ho a rekonstruovat. Takže dům je ve stejném stavu, na plastová okna jsme museli zrušit objednávku," uvedl pro televizi Nova. 

Jedna věc přitom souvisí s druhou, sociálka totiž požadovala zlepšení podmínek pro děti. Úřady prý stále vyhrožují odebráním jednoho z nich. "Všechno se to s námi táhne dlouho a věřím, že budeme mít brzy svatý pokoj," dodal Emil.

Náhradní manželku Veroniku pochopitelně zaskočilo, v jakém prostředí se ocitla. Podle svých slov se z toho dlouho vzpamatovávala. Druhé rodině se snaží pomáhat, zůstává s ní v kontaktu. Naznačila však, že vztahy z určitých důvodů ochladly. 

Témata: Výměna manželek TV Nova