Survivor má vítěze! Kdo získal za dobrodružství milionovou odměnu?

Survivor

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. května 2022 11:21

Československá verze populární a ostře sledované reality show Survivor je u konce i na obrazovkách. Lidé už mohou znát jméno vítěze, ačkoliv v televizi se na velké finále stále ještě čeká.

Vítězem se stal "ajťák" Vladimír Čapek, táta od rodiny s pojítkem do světa šoubyznysu. Je totiž nevlastním bratrem televizní moderátorky Evy Perkausové. Získal tak odměnu, která činí dva a půl milionu korun.

Jméno vítěze je zatím možné zjistit z médií či streamovací platformy Voyo, kde se finálová epizoda objevila již ve čtvrtek. Nova odvysílá velkolepý závěr v pátek ve 20:20. 

Čapek porazil poslední zbývající soupeřku, kterou byla modelka Veronika Přikrylová, přezdívaná Veve. Stupně vítězů doplnila již dříve vyřazená Johana Johy Špačková. 

Reality show moderovaná Ondřejem Novotným se odehrávala v Dominikánské republice a zúčastnila se jí také řada známých osobností, například moderátoři Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol a Tomáš Zástěra, herečky Iva Pazderková a Bára Jánová nebo zpěvák Vojtěch Drahokoupil, který se však do soutěže ani pořádně nezapojil.

Témata: Survivor TV Nova