Výměna manželek pošťouchla pár k dramatické změně v životě!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2022 15:30

Středeční premiérová Výměna manželek svedla dohromady dvě velice zajímavé rodiny, jen jedna z nich ale funguje dodnes. V té druhé přispělo natáčení k rozhodnutí o rozchodu a následném rozvodu.

Na rodině z Krupky bylo zajímavé už jen to, jak se šestatřicetiletý David o tři roky mladší Olina seznámili. Stalo se tak na Slovensku za zvláštních okolností. "Koupil si mě od mých rodičů za 25 tisíc korun," prozradila se smíchem trojnásobná maminka.

Dramatický zvrat ale reality show přinesla v Pardubicích, kde žili třicetiletý Martin a o dva roky mladší Kristýna s tříletou dcerou Natálkou. Úvahy o rozchodu měli oba už před natáčením, které mělo rozhodnout o jejich dalším osudu. A opravdu se tak stalo... 

V závěru natáčení sice vztahu ještě dávali šanci, ale po chvíli dospěli k jinému řešení. "Pár dní po Výměně jsme se s manželem rozešli. Už máme rozvod za sebou," prozradila Kristýna televizi Nova.

Podle jejích slov totiž vše zase sklouzlo do starých kolejí, takže se rozhodli jít od sebe. Natálku má v péči maminka, která zároveň prozradila, zdali hledá jiného životního partnera. "Nechávám tomu volný průběh a snažím se teď najít samu sebe a zjistit, co vlastně chci," nechala se slyšet.

Témata: Výměna manželek