Andrej Babiš pod palbou kritiky. Tohle mu vzkázal Kalousek

Andrej Babiš

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. března 2022 20:39

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš je nadále v nemocnici IKEM kvůli nespecifikovaným zdravotním problémům. Ačkoliv mu někteří politici popřáli brzké uzdravení, poukázali také na jisté podivnosti.

Kvůli zdravotním problémům byl Babiš v pražském Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) už v pátek. Údajně šlo o menší zdravotní indispozici.

Dnes je ale v nemocnici opět. Není přitom jasné, zda se Babiš do nemocnice vrátil, nebo v ní od pátku zůstal. Přesto ale předseda ANO ruší svůj veškerý program včetně účasti v televizní debatě s premiérem Fialou, která byla naplánována na tuto neděli.

Fiala dnes na twitteru Babišovi popřál, aby mu bylo brzy lépe. "V televizní debatě se potkáme jindy, zdraví je přednější," dodal předseda vlády.

Ostřejší byl někdejší předseda TOP 09 Miroslav Kalousek. "Přeji Andreji Babišovi brzké uzdravení, ale co, k čertu, dělá v IKEMu? Nikdo z normálních lidí by se při “lehké indispozici” neměl šanci do IKEM dostat. Tohle odpudivé papalášství musí skončit. A skončí," napsal.

Témata: Andrej Babiš Miroslav Kalousek