Výměna manželek plná dramat: Pravda o nevěře a odložená svatba!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. února 2022 8:40

O dramatické dění se tentokrát ve Výměně manželek postaraly oba páry. Zatímco na jedné adrese se řešila nevěra, na té druhé zkomplikovalo natáčení plány na svatbu.

Ve středeční epizodě se představila rodina ze Svitávky, kterou tvoří dvaatřicetiletá Bětka, o devět let starší Rosťa a jejich tři děti. Náhradní manželku v této domácnosti zaskočilo hned několik věcí.

Kromě šíleného nepořádku to byl například fakt, že si děti nečistí zuby. Na Bětku se navíc provalí nevěra se sousedem. Po natáčení konstatovala, že si na podobné úlety už dává pozor. "Já si dávám bacha a na chlapy už se ani nepodívám," řekla televizi Nova. 

Ani druhé, výrazně mladší rodině však reality show ke klidu zrovna nepřispěla. Experiment si vyzkoušeli také dvacetiletá Tereza a o tři roky starší Filip i se dvěma malými dětmi. 

Závěrečné setkání obou párů mezi osmi očima totiž přineslo jejich hádku, která měla své dopady. Partner si totiž na nějaký čas rozmyslel žádost o ruku. Nyní už je svatba opět v plánu, ale kvůli pandemii se zatím odkládá na neurčito. 

Témata: Výměna manželek