Výměna manželek způsobila další rozchod: Vráťa to Janě pořádně nandal!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2022 15:25 | Aktualizováno: 13. ledna 2022 22:01

Televizní diváci mohli ve středu už tradičně sledovat Výměnu manželek, která i tentokrát vyvrcholila u jednoho ze zúčastněných párů rozchodem. Co se stalo?

Jednou z rodin ve středeční Výměně byli čtyřiatřicetiletá Jana, její o rok mladší manžel Vráťa s dětmi Janou (14) a Ivetou (10) ze západočeského Chodova. Do reality show je přihlásil otec dívek s tím, že dává partnerce poslední šanci se napravit. 

Náhradní manželce Blance dokonce v průběhu natáčení řekl, že uvažuje o tom, že se na právoplatnou ženu vykašle. Jana mezitím v druhé domácnosti měla problém vše zvládat. 

Manželský spor vyvrcholil při setkání obou párů, kde Vráťu Janu sjel. "Nejsi k ničemu. Moje stará stojí za pi*u. Jsem rád, že ten chlap řekl, že moje ženská je úplně k ho**u," konstatoval s tím, že musí pryč, jinak by dal manželce pěstí. 

Nejspíš i zmíněné emotivní vystoupení přispělo k rozchodu, který následoval po natáčení. Nyní spolu prý oba i lépe vycházejí. "I děti řekly, že po Výměně jsem se hodně zlepšila, vidí to i manžel. On říká, že náš rozchod mě hodně změnil k lepšímu. Takže jsem to asi potřebovala," řekla Jana televizi Nova.

Témata: Výměna manželek