Špunti na cestě jsou trefa do černého? První reakce mluví za vše!

Špunti na cestě (seriál)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2022 9:40 | Aktualizováno: 8. ledna 2022 22:06

Hned první pracovní týden nového kalendářního roku přinesl řadu televizních premiér, mnohé z nich přinesla Česká televize. Jedné se televizní diváci dočkali i v pátek. Jaké jsou první ohlasy?

"Tři generace v jednom obytném autobusu aneb všechno, co nechcete, aby se vám během dovolené přihodilo. Pro neposedné děti i vyčerpané rodiče to bude nezapomenutelná jízda," stojí v anotaci na webu ČT. Půjde ale také o nezapomenutelný zážitek pro diváky?

Z reakcí na "českotelevizním" facebooku zatím vyplývá, že by mohlo jít o trefu do černého. Diváci kvitují, že televize v pátek nasadila do vysílání spíše lehčí žánr.

"Takový příjemný oddechový seriál. Parádní relax. Člověk u toho vypne a zasměje se," konstatovali lidé v komentářích na sociální síti a často také zmiňovali, že u přijímače se sejde celá rodina. Líbí se také herecké obsazení. 

Špunti na cestě jsou seriálem režiséra Jiřího Chlumského podle scénáře Marcela Bystroně a Petra Hudského. Před kamerou se objevili třeba Miroslav Donutil, Jiří Langmajer, Tatiana Dyková nebo David Novotný.

Témata: Špunti na cestě (seriál) Česká televize