Stíny v mlze poprvé: Ohlasy diváků se různí, své fanoušky si ale seriál našel!

Stíny v mlze (autor: Martin Popelář)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. ledna 2022 9:20 | Aktualizováno: 4. ledna 2022 22:00

Kriminálních seriálů není nikdy dost, alespoň podle televizních dramaturgií. Nové detektivní případy se v televizi objeví i v tomto kalendářním roce. Začalo to včera seriálem Stíny v mlze.

S lednem nastal čas televizních premiér, tou první na obrazovkách České televize byl pondělní kriminální seriál Stíny v mlze, respektive jeho první díl. Zákonitě musely přijít na sociálních sítích i první ohlasy diváků.

Na facebookovém profilu ČT se objevila řada pozitivních reakcí, v nichž lidé uvádějí, že už se těší na další epizody. "V pohodě, dle mého realistické, žádné přehrávání," napsala jedna z divaček.

Filmaři rovněž volbou lokace potěšili řadu lidí z Ostravy a bezprostředního okolí, i když to přineslo i úsměvné situace. "Jako místní trochu nechápu, proč frajer z Hlučína jezdil do posilovny do Havířova, ale to jsou detaily," stojí v dalším z postřehů. Zdá se však, že zdejší lidé budou patřit k fanouškům.

Úvodní epizoda se však neobešla ani bez kritických reakcí, lidem se nepozdával především herecký výkon Petry Špalkové. "Čekala bych přesvědčivější výkon, monotónní, frázovité," píše se v diskuzi pod příspěvkem.

Témata: Stíny v mlze (seriál) Česká televize