Výměna manželek: Hrozba odchodem kvůli gayům! Jak to dopadlo?

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. prosince 2021 11:00

I Výměny manželek už se v minulosti zúčastnili lidé s homosexuální orientací, ale nebylo kvůli tomu ve všech případech dusno. Tento týden ano. Náhradní hospodyně dokonce pohrozila odchodem v samém úvodu experimentu. Jak to dopadlo?

V jedné z předchozích řad se dokonce objevil stejnopohlavní pár tvořený Matějem Stropnickým a Danielem Krejčíkem. V druhé rodině to ale tenkrát až takovou pozornost nevzbudilo.

Tentokrát se Výměny zúčastnila rodina z obce Zeměchy ve středních Čechách. V čele sedmičlenné domácnosti stáli Igor (58) a o dvacet let mladší Helena, která má z předchozího manželství syna Nikolase. Ten v domě žije se svým přítelem Viktorem.

Helenu přijela vystřídat liberecká servírka Iveta, z deseti dní ale málem nebylo nic. Stačilo, aby si v manuálu přečetla, že Nikolas je homosexuál. "Tady jsou nějací gayové, jo? No to si ze mě děláte srandu. Vadí mi to. Jdu domů," prohlašovala.

Rodící se konflikt se ale podařilo zažehnat tím, že se všichni blíže poznali. "Jsou hodní. Působí na mě sympaticky, i ten starší pán. Jsem šťastná," otočila Iveta.

Témata: Výměna manželek