Český slavík 2021 byl zneužit pro politickou kampaň, tvrdí vlivný muž!

Karel Janeček

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. listopadu 2021 10:01

Internetem další den kolují vášně kvůli předávání hudebních cen Český slavík.

Vyhlašovatelem ankety je agentura Musica Bohemica, jejímž jednatelem je od května ředitel obnovené ankety Jakub Horák. V závěrečných titulcích po skončení pořadu byla uvedena informace, že pořad právě ve spolupráci s agenturou Musica Bohemica vyrobila TV Nova.

Horák na facebooku uvedl, že Český slavík 21 byl nejsledovanějším pořadem pátečního večera. "Karlův projev při předávání mohl být kratší, ale myslím že to večer unesl. Co se jeho obsahu týče - jsou to jeho dlouhodobý názory, můj názor na epidemiologická opatření je jiný, každý má právo myslet si co chce," okomentoval na sociální síti Janečkovo vystoupení.

Jsem rad ze uznavas, ze nejde zadat, aby majitel TV nemluvil do obsahu, a soucasne chtit aby vypnul porad kdyz se to Twitteru nelibi. Ale ze je tu (novy) problem, kdyz si nekdo koupi licenci na Slavíka, a pak to zneuzije pro svoji jednostranou politickou kampan, to souhlasim.

— Vladimír Mlynář (@mlyvla) November 20, 2021

K situaci se na twitteru vyjádřil také Vladimír Mlynář, člen představenstva skupiny PPF, pod kterou televize Nova patří. "Že je tu (nový) problém, když si někdo koupí licenci na Slavíka, a pak to zneužije pro svoji jednostrannou politickou kampaň, to souhlasím," napsal v diskuzi na twitteru.

Témata: Český slavík Karel Janeček