Další trapas Českého slavíka! Bude ho řešit hygiena, žádá o pomoc policii!

Policie ČR, ilustrační foto

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

20. listopadu 2021 17:21

Předáváním anketních cen Český slavík se budou zabývat pražští hygienici. Ti budou řešit možné porušení protiepidemických opatření během vyhlašování.

Server iRozhlas.cz dnes upozornil na to, že pražští hygienici budou řešit možné porušení protiepidemických opatření během vyhlašování ankety. Ředitelka hygienické stanice Zdeňka Jágrová webu řekla, že již požádala policii, aby ztotožnila diváky, kteří neměli nasazený respirátor. Jedním z nich byl podle televizních záběrů také Janeček.

"V první půlce večera jsem si zapomněl nasadit respirátor, nějak mi přišlo že to je zbytečný, když mám dokončený očkování, jsem po covidu a měl jsem hodinu starej test, ale chápu tu symbolickou rovinu, ve druhé půlce už jsem si ho vzal a omlouvám se za to," uvedl dnes Horák.

Českého slavíka v kategorii zpěvaček letos získala zpěvačka Ewa Farna. Ze zpěváků si nejvyšší ocenění odnesl Marek Ztracený, který se stal i absolutním vítězem letošního ročníku podle počtu hlasů, kterých obdržel 48.048.

V kategorii kapel vyhrála skupina Mirai. Pro všechny to bylo první vítězství v anketě. Kontroverze v pátek vzbudil také vítěz v kategorii Hip Hop & Rap, kterým se stal rapper Martin Pohl vystupující pod jménem Řezník.

Témata: Český slavík hygienici Policie ČR