MasterChef: Co v roce 2021 dělají předchozí vítězové?

Roman Staša se stal vítězem show MasterChef. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2021 12:42

Vítěz probíhající řady show MasterChef si přijde na pořádný balík peněz, dvojnásobek oproti dřívějšku. Nakonec si ale stejně bude muset zvolit svou cestu. Co vlastně dnes dělají předchozí vítězové?

V historicky první tuzemské řadě soutěže amatérských kuchařů triumfoval Roman Kotlář. Poslední, zhruba dva roky staré informace hovořily o tom, že si v Novém Městě na Moravě otevřel podnik Na Patře, který dle webu v současnosti prochází úpravami a je dočasně uzavřen. 

Druhým vítězem reality show se stal Jiří Halamka, který se ujal restaurace Na Palmovce v Hradci Králové. Podle informací serveru idnes.cz ovšem během koronavirové pandemie zkrachovala. 

Kristína Němčková se po vítězství v MasterChefovi a maturitě pustila do studia na prestižní londýnské kuchařské škole. Do toho absolvovala nejrůznější pracovní stáže u nás i v zahraničí.

Roman Staša je vítězem teprve krátce, zatím spustil projekt Bez adresy. Lidé si mohou objednat jeho služby a on jim přijede uvařit, a to klidně i pro více než 25 osob. 

Témata: MasterChef