StarDance 2021 se neúprosně blíží: VELKÝ PŘEHLED toho, co nás čeká!

StarDance

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. října 2021 16:40

Blíží se to! Na den přesně za čtrnáct dní odstartuje jedenáctá řadu show StarDance ...když hvězdy tančí. Pojďte si s námi připomenout, co nás čeká a na koho se můžete jako televizní diváci těšit.

Úvodní přímý přenos nové řady odvysílá Česká televize v sobotu 16. října. Dvě věci se nikterak nezměnily - složení poroty a moderátorská dvojice. StarDance budou uvádět Marek Eben a Tereza Kostková, výkony soutěžících budou hodnotit Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Jan Tománek a Richard Genzer.

Jedenáctého pokračování tanečního klání známých osobností se zúčastní herci Simona Babčáková, Pavel Trávníček, Zdeněk Godla, Jan Cina a Marika Šoposká, zpěváci Tereza Černochová a Mirai Navrátil, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková, krasobruslař Tomáš Verner a farářka Martina Viktorie Kopecká.

Desátá řada předloni začínala poctou Karlu Gottovi, který zemřel o pár dní dříve. Letos je naplánován večer věnovaný Jiřímu Suchému, jenž včera oslavil kulaté 90. narozeniny.

Televizní diváci se také mohou těšit na tradiční večer, kdy soutěžící doplní tanečníci na vozíku. Poprvé v historii české StarDance by se také měl tančit charleston.

Témata: StarDance