MasterChef: Už víme, kdo vypadl! Co tomu říkají diváci?

Porota soutěže MasterChef.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. září 2021 8:38

Sto lidí, sto chutí. Ukazuje se to i při sledování kuchařské show MasterChef, různí lidé mají na jednotlivé soutěžící velmi odlišné názory. Jak hodnotí poslední vyřazování?

Nová, v pořadí již pátá řada MasterChefa odstartovala posledního srpnového dne. Máme za sebou tedy již měsíc vysílání a divácky oblíbené kuchařské klání začínají opouštět první soutěžící.

Středeční vyřazovací výzvu, jejímž zadáním byla japonská kuchyně, nezvládl Petr a musel odevzdat zástěru. Televizní diváci dle reakcí na sociálních sítích s verdiktem většinou souhlasili.

Vyřazený kuchař ostatně již předem avizoval, že k Asii žádný velký vztah nemá. Není proto divu, že mu tento úkol zkrátka nesedl. Fanoušky ovšem mrzela jasně patrná rezignace.

"Určitě měl víc bojovat. Vypadalo to, že to u toho sushi zabalil už před koncem," píše se v jednom z komentářů. "Vzdal to, škoda," stojí v dalším.

Přinejmenším pro soutěžící je aktuální řada MasterChefa bezpochyby atraktivnější. Zatímco porota se nijak nezměnila, zdvojnásobila se odměna pro vítěze. Nově je tak ve hře rovný milion korun.

Témata: MasterChef