Češi zuří: Už se na Ulici nebudeme koukat! Proč jste to udělali?

Vuk Čelebić

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. dubna 2018 13:33

Televize Nova nedávno prozradila, že v diváky milovaném seriálu Ulice brzy zemře jedna z postav. Diváky zděsilo, když se dozvěděli, že by mělo jít o někoho z rodiny Pešků. Báli se totiž, že půjde o starého Peška v podání Rudolfa Hrušínského. A přestože to nakonec schytá někdo jiný, příznivci Ulice dávají najevo svou nespokojenost.

Nova diváky nepříjemně překvapila, když jim předem prozradila, že zemře Vuk Čelebić (30) alias zrádný Robert Bláha. I když jde o postavu zápornou, řadu lidí tato zpráva naštvala. „Nechápu proč to vše říkáte dopředu. Už se nemusím na to dívat Tohle mě fakt štve,“ zlobí se na facebooku jedna z věrných divaček.

„Proč to zase vyřešili takto polopaticky. Robert dlouho škodil a ubližoval a myslím, že by diváci ocenili, kdyby se karta začala obracet. A jeho podrazy se mu začaly pomalu, ale jistě vracet,“ přidala se další fanynka. Podle řady pravidelných diváků by měl Robert skončit spíše za mřížemi než na hřbitově.

Další diváci ale dali najevo, že jim Roberta líto není. „Jsem ráda že tam už Robert nebud , ale myslela jsem, že vše na něj praskne a zavřou ho. Ale nemuseli ho zabíjet. Takhle se ze všeho vyvlíkne,“ postěžovala si další divačka. Další mají obavy o to, jak smrt ovlivní děj a jestli vypluje na povrch vše, co Robert napáchal! Dozví se všichni, jak to bylo s jeho lstí na Světlanu? A dozví se Adriana, jak ji podváděl?

Řada lidí zároveň ocenila to, jak Vuk Čelebič proradného Roberta ztvárnil. „Poklona herci Vuku Čelebičovi. Role se zhostil na jedničku,“ oceňují ho Češi. „No i když je to záporák, je to škoda. .mě baví,“ svěřila se další divačka.

Na facebooku se dokonce objevila událost nazvaná „Pochod proti smrtím v seriálu Ulice“. Vtipálci „svolali“ na 1. máje na Václavské náměstí ty, kterým se nelíbí, že v Ulici některé postavy umírají. Na konci pozvánky se však zájemci dozvěděli, že se jedná o pouhý vtip a že vše je myšleno ironicky. Přesto se k akci přihlásilo několik set lidí a další tisícovka projevila zájem jít demonstrovat. Tvůrce nakonec sám akci z facebooku smazal

Témata: TV Nova seriál Ulice Vuk Čelebić