Svatba na první pohled: Diváci řekli, co si o pořadu skutečně myslí!

Štěpánka a Pavel z reality show Svatba na první pohled. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. září 2021 10:20

Televize Nova nasadila druhou řadu pořadu Svatba na první pohled. Ta se přitom u diváků nesetkává s kdoví jak kladným ohlasem. Co si o pořadu myslí?

Svatba na první pohled vstoupila do druhé řady, která se od té první výrazně neliší. Není proto divu, že se nemění ani názor některých diváků na pořad, který podle statistik sledovanosti oslovuje asi pětinu lidí u televize.

Už u první řady lidé kritizovali, že jde o formát přebraný ze zahraničí, který se ale kvalitativně s tamní produkcí nedá srovnávat. "Do podobných s*aček se můžou hlásit jen opravdoví zoufalci, nebo jak již prasklo placení druhořadí herci a komparzisti," napsal například jeden uživatel na serveru CSFD.cz.

Zde má ostatně pořad hodnocení pouhých 30 %, což sice není úplný propadák, ale ani bůhvíjaká známka kvality. A ve srovnání s pořady stejného formátu v jiných zemí ten český zkrátka silně pokulhává.

Kromě toho ale diváci silně kritizují i umělost celé show. "Nova přichází s druhou sérií, a po zhlédnutí prvního dílu na Voyu jsem s úžasem zjistil, že najednou je ta fejkovost přiznaná! (byť dost decentně, ale stejně! dokonce jsem narazil i na článek v bulváru, kde to bylo rovněž přiznané, což mě šokuje snad ještě víc, protože pokud se nepletu, bulvár loni držel basu s televizí a hrál to taky, že ty svatby jsou doopravdy)," píše jiný uživatel.

"Stupidita nejvyššího levelu. Jen totální naiva věří, že partnery vybírají na základě nějakých výpočtů," hodnotí jiný. "Asi takhle, pořad sám o sobě je jen pro absolutní magory. Nikdo normální nepůjde do svatby s člověkem, kterého poprvé uvidí až na vlastní svatbě. Nutno ještě dodat, že svatba stejně jako obřad neplatí," upozornil jiný uživatel.

Ten také podotkl, že některé páry lhaly. "Už dávno věděli, že to spolu nezkusí, přesto tvrdili do poslední chvíle, že se rozhodují a pak odpověděli, že to spolu zkusí. Tím je dokázáno, že celý pořad je v pravdě zmanupulovaný a nejedná se o reality show, leč pouze o divadlo pro diváky," píše.

Témata: Svatba na první pohled