Prymula a svatba? Exministr prozradil, že o víkendu vdával dceru!

Roman Prymula 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. srpna 2021 10:33 | Aktualizováno: 17. srpna 2021 21:58

Exministr zdravotnictví Roman Prymula měl o právě uplynulém víkendu příjemné starosti, zúčastnil se dlouho očekávané svatby. Vdávala se totiž jeho dcera Karolína.

Roman Prymula na sebe během uplynulého roku a půl značně upozornil, takže i o něj by jistě spousta dam projevila zájem, kdyby byl k mání. Víkendová veselka se ale netýkala přímo jeho, i když na ní měl velice důležitou roli.

Podle informací deníku Blesk totiž v sobotu vedl k oltáři dceru Karolínu, která se vdávala na zámku ve středních Čechách. Svému otci jistě dělá radost i v profesním životě, kde se vydala v jeho šlépějích - vystudovala epidemiologii a věnuje se zdravotnictví.

O vdavkách dcery se spekulovalo již v době, kdy Prymula loni na podzim krátce zastával post ministra. Lékař nadále tvrdí, že zvěsti se nezakládaly na pravdě. Svatbu se prý podařilo naplánovat až v posledních měsících.

Prymula byl ministrem zdravotnictví něco přes měsíc mezi zářím a říjnem loňského roku. O místo ho připravila již nechvalně proslulá schůzka s šéfem poslanců hnutí ANO Jaroslavem Faltýnkem v "zavřené" restauraci na pražském Vyšehradě. 

Témata: Roman Prymula