Andrej Babiš: Šílené, vzkázal premiér voličům! Ze zmrzliny je volební téma!

Andrej Babiš

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. srpna 2021 11:10

Letošní předvolební kampaň přináší i velice bizarní témata, jedno takové se týká toho, jakou zmrzlinu budou strany na akcích pro voliče nabízet. Co je podle premiéra Andreje Babiše šílené?

Hodně lidí zaujalo, jaké "problémy" řeší v rámci předvolební kampaně koalice Pirátů a Starostů. Jak zjistil server Seznam Zprávy, její zástupci vybírali ideově vhodný nanuk. Nakonec zvolili jahodový sorbet.

Teď se na to rozhodli reagovat konkurenti z hnutí ANO, konkrétně samotný premiér Andrej Babiš. "Už jste četli, jak Piráti vymýšleli ideologicky správnou zmrzlinu? Něco tak šíleného si snad nikdo z nás neumí představit," napsal na twitteru.

TAKŽE jsem se rozhodl, že MY budeme mít NAŠI klasickou českou vanilkovou a čokoládovou. Jednak jsou samozřejmě nejlepší a kromě toho jsou to moje nejoblíbenější 😎

— Andrej Babiš (@AndrejBabis) August 5, 2021

Předseda vlády ujistil voliče, že na mítincích jeho hnutí, které v říjnových sněmovních volbách obhajuje triumf, se bude nabízet česká vanilková a čokoládová zmrzlina. 

"Jednak jsou samozřejmě nejlepší a kromě toho jsou to moje nejoblíbenější. Slibuju vám, že udělám všechno, aby nám je Piráti nezakázali," dodal Babiš. 

Témata: Andrej Babiš Volby Hnutí ANO Piráti