Myslíme na vás! Pastrňákovi poslal vzkaz nároďák, spoluhráči i brankář Čech!

David Pastrňák s přítelkyní Rebeccou. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. června 2021 13:39

Nejen hokejisty dnes zasáhla smutná zpráva o úmrtí prvního potomka útočníka Davida Pastrňáka. Chlapec zemřel jen několik dní poté, co přišel na svět. Na několikanásobného vítěze Zlaté hokejky a jeho partnerku myslí spousta lidí.

David Pastrňák oznámil tragickou zprávu prostřednictvím instagramového profilu a právě tam se začaly objevovat podpůrné vzkazy od spoluhráčů i lidí z jiných sportů či oborů. 

"Upřímnou soustrast, myslíme na vás a celou rodinu," vzkázali zástupci národního týmu. Útočník Boston Bruins se kvůli očekávání potomka omluvil z nedávného mistrovství světa v Lotyšsku.

"Upřímnou soustrast, Pasta! Držte se," připojil se třeba reprezentační spoluhráč Dmitrij Jaškin. Podobně se vyjádřil také bývalý fotbalový brankář Petr Čech. "Úprimnu sústrasť, Pasta," napsal slovenský reprezentant Peter Cehlárik a dal jasně najevo, že v takových chvílích jde veškerá rivalita stranou.

Syn Viggo Rohl, kterého přivedla na svět 17. června hokejistova švédská přítelkyně Rebecca Rohlssonová, zemřel šest dní po porodu. "Máme svého anděla, který na nás dohlíží. Jmenuje se Syn. Budeme tě navždy milovat,“ uvedl Pastrňák a požádal o respektování soukromí.

Témata: David Pastrňák