Tornádo na Moravě: VIDEO, které shrnuje osudy lidí. Málem jsem umřel, říká na něm muž!

Na Břeclavsku a Hodonínsku řádilo tornádo. (24.6.2021)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2021 9:19 | Aktualizováno: 25. června 2021 21:52

Po sociálních sítích kolují mnohé šokující záběry ze včerejšího řádění tornáda na jižní Moravě. Velice emotivní video z útrob jednoho z poškozených domů nemůže nechat klidným nikoho.

Ústřední postavou videa je muž, který je evidentně ještě v šoku z toho, co se stalo. "Já nejsem mrtvej," říká nejprve. "Ulítla prostě, pí*a, střecha, vole. Ty pí*o, já jsem málem umřel, vole," popisuje a vcelku pochopitelně si občas uleví za pomoci vulgarit.

"Mr*ám na to, vole, budu v klidu, zachovám klid. Prostě něco se budu snažit zachránit, vezmu aspoň jeden balon," snaží se následně sám sebe uklidnit, když ho ve zničených horních partiích domu navštíví žena. Tu prakticky ihned žádá, aby šla zpátky dolů.

"Já se chci jenom podívat," vysvětluje dáma, proč se vydala nahoru. "Ríšo, ale super, žijeme," dodá vzápětí. "Běž dolů, ať se ti nic nestane," opakuje muž.

Následně začíná přemítat o tom, co bude dál. "Jediná možnost, vole, teď abych si našel druhou kopačku a vydělal pro mou rodinu. Fotbalem, pi*o," podotýká.

"To je v hajzlu, úplně všechno je v pí*i, úplně všechno. Já jsem málem zůstal nahoře," dodává muž v závěru videa.

Podle aktuálních informací nepřežili řádění tornáda tři lidé, další desítky osob jsou zraněny. Ve čtyřech obcích mezi Břeclaví a Hodonínem jsou pak evidovány obrovské materiální škody.

Témata: Tornádo na Moravě (24.6.2021) Jihomoravský kraj