Poslanec Volný na Facebooku skončil! Sledovaly ho tam tisíce lidí!

Lubomír Volný 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. června 2021 12:42

Poslanec Lubomír Volný přišel před blížícími se říjnovými volbami do Poslanecké sněmovny o důležitý nástroj v komunikaci se svými příznivci a potenciálními voliči. Co se stalo?

Volnému byla zrušena jeho facebooková stránka "Mgr. Lubomír Volný - Jednotní", kde jej sledovalo více než 74 tisíc lidí. Sám politik to potvrdil na twitteru. Sociální síť zasáhla kvůli porušení zásad komunity týkajících se nenávistných projevů.

Nezařazený poslanec prohlásil, že šlo o nejúspěšnější politickou stránku v historii země. "Alespoň jednoznačně víme, kdo doopravdy vadí a kdo tak má pouze vypadat!" napsal.

Facebook právě ZRUŠIL nejúspěšnější politickou stránku v historii ČR, stránku “Mgr. Lubomír Volný”, která měla bez cenzury trojnásobný dosah, než stránky Tomia Okamury a Andreje Babiše!!!Alespoň jednoznačně víme, kdo doopravdy vadí a kdo tak má pouze vypadat!!! pic.twitter.com/B8R1y7vwGd

— Lubomír Volný - VOLNÝ blok (@lubomir_volny) June 9, 2021

Volný, který byl do Sněmovny zvolen za hnutí SPD, v minulosti prostřednictvím stránky šířil nejrůznější konspirační teorie. O jednom takovém případu vás informoval také stars24.cz.

V březnu totiž tvrdil, že by mohla existovat souvislost mezi velkým nárůstem případů nákazy britskou mutací koronaviru v Brně a letadlem, které ve čtvrtek čtyřikrát obkroužilo město. Šlo o let společnosti DHL, která se proti tomu důrazně vymezila s tím, že zváží další postup. 

Témata: Lubomír Volný Facebook