Sestřičky: Po konci Laurinové další rána pro fanoušky! Už jen v červnu a dost!

Sestřičky (seriál)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. června 2021 10:40

Seriálové stálice na obrazovkách tuzemských stanic berou za své. Po Ordinaci v růžové zahradě se svému konci přiblížily také Sestřičky. Podle dostupných informací už zbývá odvysílat jen několik posledních epizod.

Kolem "primáckého" seriálu Sestřičky se v posledních týdnech strhla mela kvůli konci postavy, kterou hrála Sabina Laurinová. Ta sice končí předčasně, ale osud samotného projektu se také brzy naplní.

Jak totiž informuje server mediaguru.cz, seriál Sestřičky vyvrcholí poslední, v pořadí 78. epizodou ještě tento měsíc, konkrétně ve středu 23. června. 

Diváky tak čeká další loučení, tentokrát již se všemi postavami. Herce tak čeká to samé, co nyní zažila Laurinová, kterou až dojalo, jak lidé nesli její konec v seriálu.

"Já Vám všem strašně moc děkuju za nádherné zprávy. S Mery jsem se po pěti letech rozloučila. Děkuju všem kolegům a celému štábu, myslím, že jsme se hodně naučili, děkuju za důvěru. Máro a Sašo, jsem šťastná, že se máme. Lepší kluky jsme s Mery nemohly mít," napsala tento týden na instagramu. 

Témata: Sestřičky (seriál) Sabina Laurinová