Po očkování 16+ má Babiš další zprávu: Fotka se ženou a důležité oznámení!

Monika Babišová dostala první dávku vakcíny proti koronaviru.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. května 2021 14:40

K očkování proti koronaviru se dostává stále více lidí, v příštím týdnu už se budou moci přihlásit všichni lidé starší 16 let. Co dalšího dnes oznámil premiér Andrej Babiš? A jak to souviselo s jeho ženou?

Premiér Andrej Babiš (ANO) dnes na twitteru oznámil, kdy se otevře registrace k očkování proti koronaviru všem zbývajícím dospělým lidem. Na sociálních sítích ale nešlo o jeho poslední nedělní příspěvek k tématu. Po poledni zveřejnil fotku své manželky s jasným vzkazem.

"S Monikou v Thomayerce na první dávce. Je ráda, že na ni přišla konečně řada a moc se těšila. Doufám, že její příklad přesvědčí i další a brzy uděláme tečku za koronavirem," prozradil.

S Monikou v Thomayerce na první dávce. Je ráda, že na ni přišla konečně řada a moc se těšila. Doufám, že její příklad přesvědčí i další a brzy uděláme tečku za koronavirem ❤️ pic.twitter.com/D1gVuJxd8m

— Andrej Babiš (@AndrejBabis) May 30, 2021

Babišově manželce je 46 let, zaregistrovat k očkování se mohla od 11. května. Její čas tedy přišel až po více než dvou týdnech.

Sám premiér patřil mezi první očkované osoby v Česku, první dávku dostal již v prosinci, když se s očkováním krátce po Vánocích začínalo.

Témata: Andrej Babiš Monika Babišová očkování