Sprostá Lucie z Výměny manželek: Nová láska s kriminálníkem dlouho nevydržela!

Lucie a Michal se zasnoubili 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2021 11:35

Výměna manželek často přináší opravdu neuvěřitelné příběhy. Do této kategorie by jistě zapadalo i poslední dění kolem Lucie, která se v jedné epizodě objevila před několika měsíci. Co všechno se od té doby stalo?

Počátkem ledna odvysílala televize Nova epizodu Výměny manželek se čtyřiatřicetiletou Lucií, matkou osmi dětí, která zůstala v hledáčku i poté, co z její domácnosti zmizely kamery. Například i kvůli tomu, že jí byly některé děti odebrány z péče

Po odvysílání pořadu se navíc rozešla s manželem a našla si nového partnera, spolužáka Michala, který seděl více než 10 let za zabití. S ohledem na to se stala terčem kritiky na sítích, lidé ji ale neodradili od velkého životního kroku.

Jak vás stars24.cz informoval počátkem března, Lucie a Michal si řekli své "ano" a stali se z nich manželé. Jenže tahle "pohádka" neměla dlouhého trvání, jak si všimla také slovenská média, konkrétně server cas.sk. 

Michal na sociálních sítích informoval, že sepsal žádost o rozvod s tím, že je to nucen udělat, ačkoliv manželku "šíleně miluje". Lucie ale rychle zareagovala a naznačila, že je všechno jinak.

"Omlouvám se, ale bohužel zítra žádám o rozvod já. S Michalem prostě nebudu, k**ví se a podobně," vyjádřila se. 

Témata: Výměna manželek