StarDance 2021: Jak bude kvůli koronaviru vypadat? Ve hře jsou tyhle varianty!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. dubna 2021 15:27

Před několika dny byla oficiálně ohlášena nová řada soutěže StarDance 2021. Ačkoliv už je jasno v případě soutěžících, zatím se stále neví, jaká budou nutná opatření. Ve hře je několik variant.

Kromě soutěžních párů a tematických novinek čekají účastníky i koronavirová opatření. "Když jsme se při posledním finále loučili s diváky a vyhlásili roční pauzu, nečekali jsme, v jak složité době budeme vstupovat do jedenácté řady," tvrdí  generální ředitel České televize Petr Dvořák.

"Nyní existuje několik scénářů, jak bude nový ročník probíhat. Sledujeme i situaci v zahraničí, například v BBC se soutěž loni konala bez diváků, změny se týkaly moderace i poroty," dodal.

Podle Dvořáka ale televize stále doufá v živé publikum, byť chce postupovat podle platných bezpečnostních opatření. Ve hře jsou proto i pravidelné testy před natáčením nebo účast pouze vybraných jedinců.

Ti by se mohli skládat z očkovaných, testovaných či již dříve nemocných lidí a hlídat by je mohla aplikace, která se aktuálně připravuje. I to je jedna z možností, která by mohla být na podzim aktuální.

Témata: StarDance