Tomáš Klus promluvil: Jak probíhá natáčení pohádky Tajemství staré bambitky 2?

film Tajemství staré bambitky 2 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. dubna 2021 21:01

Fanoušci pohádek se už nemohou dočkat prosince! Kromě klasických vánočních pohádek bude mít premiéru i Tajemství staré bambitky 2. O kolezích i o tom, jak to vypadá na place, se rozpovídal zpěvák a herec Tomáš Klus.

Jak vás již server stars24.cz informoval, úspěšná pohádka Tajemství staré bambitky se dočká pokračování. Premiéra filmu je naplánováno na prosinec 2021. natáčení ke už v plném proudu, diváci se opět mohou těšit na Ondřeje Vetchého, Kamilu Janovičovou i Tomáše Kluse.

Poslední jmenovaný pěje chválu na spolupráci se svým filmovým tchánem. „Karaba, Ondra Vetchý, jako bájný Atlas nese na svých bedrech snad všechnu tíhu světa. Vždycky když se potkáme, máme nepřeberné množství témat k hovoru, protože Ondru nenechává nic chladným, na všem mu záleží a soucítí se všemi,“ uvedl Klus na účet svého kolegy.

K Vetchému má zpěvák lidsky velmi blízko. „Prostě Titán, herecký i lidský, což mi dojde vždycky, když se obejmeme a je to jako když se přitulíte k pumě, co má každou vteřinu vybouchnout. Atomovka, která to se světem myslí dobře. Kombinace pokory a 'nenechám si s.át na hlavu' level milion,“ popisuje.

Pochvaluje si ale i práci s dalšími herci, kteří se v Bambitce objevují. „Tým snů. Frit, alias Petr Štěpánek je jeden z nejlepších lidí na světě, co jsem poznal, skvělý herec a báječný kolega před i za kamerou; je mi fakt velkou ctí,“ rozplývá se Klus.

A dobře se mu pracuje i s jeho pohádkovou manželkou a dcerou. „S Kamilou Janovičovou jsme navázali, jako by těch deset let neuteklo a těch deset let ani nemá slečna úplně vepředu a do které jsem se zcela zamiloval (a se mnou celý štáb). Naše dcera Johanka, čili Valentýnka Bečková je úkaz nad úkazy. Fantasticky talentovaná a jen tak tak, že jí člověk nesní. K tomu si s ní pokecáte tak, jako například se mnou ne, o všem, s vtipem a grácií. Těšte se! My se točením těšíme moc!“ vzkazuje divákům „král Jakub“.

A o čem vlastně pohádka Tajemství staré bambitky 2 bude? „Nejčastější otázka posledních dní. O čem je 'ta druhá Bambitka'? O rodině, přátelé, o její síle zlu navzdory. O té nejstarší a nejověřenější pravdě pravdoucí; že když je doma nejlíp, je všude dobře,“ dodává Tomáš Klus.

Témata: Tomáš Klus film Tajemství staré bambitky 2 Ondřej Vetchý