Kukačky: Tohle se mi u české tvorby ještě nestalo, přiznala Arichteva!

V novém seriálu Kukačky dojde k záměně dětí v porodnici! 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2021 8:40 | Aktualizováno: 4. dubna 2021 11:19

S velkou diváckou oblibou se setkal premiérový seriál ČT Kukačky, k jehož tvůrcům měla velice blízko Veronika Arichteva, jejíž manžel dílo režíroval. Jak herečka jeho práci hodnotí?

Česká televize včera odvysílala poslední díl seriálu Kukačky režiséra Bisera Arichteva. Bez reakce to nemohla nechat jeho žena, známá herečka, která je v současnosti na mateřské dovolené s jejich prvním společným potomkem.

„Možná sem zaujatá, protože jsem zamilovaná do reBiséra toho seriálu, ale já si fakt nepamatuju, kdy naposled jsem u nějakýho jinýho projektu brečela a smála se zároveň. Natož teda u českýho počinu,“ konstatovala Veronika Arichteva.

Nezapomněla také připojit gratulaci všem tvůrcům a hercům. V Kukačkách ztvárnili hlavní role její kolegové Marta Dancingerová, Marek Adamczyk, Sabina Remundová a David Novotný.

Seriál byl volně inspirován skutečným případem záměny dětí v porodnici. Došlo k ní v prosinci 2006 po jejich narození. Na omyl se přišlo na přelomu září a října roku následujícího, když si jeden z otců nechal udělat testy otcovství. Dívky se následně vrátily k biologickým rodičům.

Témata: seriál Kukačky Veronika Arichteva