Dozvuky tajných party: „Budeme se bavit dál, nikdo se nenakazil! Vláda si z nás dělá pr*el!“

Záběry z policejního zásahu v otevřeném baru v Praze. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2021 11:20

Někteří mladí lidé nechtějí ani kvůli koronaviru přijít o možnost se bavit. A zdá se, že je neodradí ani policejní zásahy. Jeden z účastníků takových večírků promluvil velice otevřeně na sociální síti.

Policisté v noci na sobotu zasahovali třeba v otevřeném baru na pražském Staroměstském náměstí, kde na probíhajícím zakázaném večírku nechyběly ani drogy. Šokovalo je především to, že se účastníci chlubili na sociálních sítích a sami navedli strážce zákona na stopu.

Podobné instagramové stories sdílí také jistý Vojta, pojišťovací a finanční poradce, který uvedl, že se večírkům nehodlám vyhýbat ani do budoucna. Mimo jiné prohlásil, že kvůli němu se koronavirus rozhodně nešíří, když už si infekcí prošel.

„Chodím na párty každej víkend a za celý rok se ani jednou nestalo, že by pak byl někdo nakaženej. Samotného mě to taky docela překvapuje,“ poznamenal na sociální síti s tím, že si uvědomuje, že covid představuje problém třeba u starších a jinak nemocných lidí. „To by měl vzít v potaz v první řadě ten, kdo s nimi přichází do styku, což se mě netýká,“ konstatoval.

Dodržování vládních opatření mladému muži podle jeho slov nic neříká, což vysvětlil následovně. „Dokud si bude naše vláda z nás dělat pr*el a sama chodit na svoje párty, tak se nemáme o čem bavit,“ uvedl.

„Budu to dál dávat veřejně na Instagram, ať lidi vidí, že i v téhle komedii, co se v našem státě děje, se dá normálně bavit, ne jen sedět doma a prskat si do roušky. Dávám sem většinu z mého reálného života, tak sem dám i tohle. Nebudu si hrát na moralistu jak někteří influenceři a pak tajně chodit na párty,“ svěřil se na instagramu.

„Všichni, co mi psali nějakou kritiku, by si sami měli nejdřív sáhnout do svědomí, jestli vždycky tyhle nesmyslný opatření sami dodržovali,“ dodal. Zdá se tedy, že policie bude mít plno práce i v následujících týdnech... 

Témata: Lidé Policie ČR Praha