Babišova syna zaujalo video namířené proti premiérovi: Jedou mu „rozbít hubu“!

Andrej Babiš ml. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2021 13:20

Premiér Andrej Babiš leží spoustě lidem v žaludku kvůli tomu, jak jedná jeho vláda během již rok trvající koronavirové pandemie. Jedno video namířené proti němu zaujalo i syna ministerského předsedy.

Některé vztahy v rodině premiéra Andreje Babiše (ANO) nejsou ideální, především se to týká vztahu mezi politikem a jeho synem Andrejem, který byl svého času „uklizen“ na Krym. V současnosti pobývá ve Švýcarsku.

Z alpské země však sleduje dění ve státě, který vede jeho otec. Babišová vláda počátkem března zpřísnila opatření proti šíření koronaviru, mimo jiné omezila volný pohyb osob a zavedla policejní kontroly na hranicích mezi okresy.

Právě jednu takovou sehráli autoři videa, které Babiš junior sdílel na Twitteru, kam se nedávno připojil. Údajný policista se na něm ptá řidiče na důvod jeho cesty. „Jedeme rozbít Babišovi hubu,“ řekne šofér. „Jeďte, jeďte,“ zní odpověď strážce zákona.

pic.twitter.com/idPpFsbNpP

— Andrej Babiš Jr (@andrejbabisjr) March 19, 2021

I když je patrné, že je celá situace pouze sehraná, zdá se, že premiérův syn dává něco najevo. Babiš mladší ostatně nedávno opět promluvil s českými novináři, kterým potvrdil, že byl i v minulosti upřímný a necítil se s nimi být pod žádným tlakem.

Témata: Andrej Babiš ml. Andrej Babiš