Konec Anatomie života? Jedna z hvězd propálila, že seriál brzy zmizí z obrazovek!

Anatomie života (seriál) 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. března 2021 13:03

I když si někteří diváci mysleli, že seriál Anatomie života má nahradit Ordinaci v růžové zahradě, která brzy skončí, opak je pravdou. Jedna z hvězd nového seriálu totiž prozradila, že jeho natáčení už skončilo! Znamená to, že z něj další nekonečný novácký seriál nebude!

Úterní večery na Nově sice dlouhá léta patřily Ordinaci, to se ale před časem změnilo. Do programu zasáhl jiný seriál z nemocničního prostředí. Seriál Anatomie života, který byl natočen podle finské předlohy jménem Syke, se na obrazovkách příliš dlouho neohřeje!

Jedna z hlavní hvězd, herečka Ester Geislerová, totiž prozradila, že už padla poslední klapka! „Achjó...! Všichni máme dotočeno. Celý štábe a kolegové z Anatomie života, vy všichni... budete mi chybět! Děsně!“ napsala Geislerová na sociálních sítích.

Kolik dílů tedy zbývá do konce? Diváci se ještě mají na co těšit, příběh je totiž přesně v polovině! „Půl roku natáčení, dvacet dílů, to se zaryje do srdce, do paměti, do života!“ práskla Geislerová alias sestřička Jana Navrátilová.

Původní finská předloha má 7 řad po deseti dílech. Ester Geislerová s kolegy sice tolik dílů nenatočila, přesto jí bude celý kolektiv chybět. „Tolik vzpomínek, zkušeností, srandiček, zajímavých lidí, kladných okolností, toho smíchu a soudržnosti, laskavosti...! Děkuju z celého československého srdce! Něco končí a zase bude něco jiného, ale já se na vás už teď těším!“ vzkázala herečka.

Fanoušci ale nemusí zoufat, naděje na pokračování příběhů sestřiček a celé traumatologie ještě existuje! V diskuzi Geislerová ještě upřesnila, že o osudu Anatomie života ještě není úplně rozhodnuto. „Seriál je podle finské předlohy, jedna série má 10 dílů a my jsme natočili dvě série. Ještě se neví, zda-li se bude točit dál,“ přiznala.

Témata: Ester Geislerová Anatomie života (seriál)