Hvězda Tváře přiznala: Češi mi posílají podivné zprávy!

Bořek Slezáček 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. března 2021 18:00

Zpěvák Bořek Slezáček (53) přiznal, že má na sociálních sítích "skvělé" přátele. Ti jej zásobují zaručeně pravými zprávami o současné celosvětové pandemii. O některé z nich se hvězda pořadu Tvoje tvář má známý hlas podělil s celým světem!

Herec a moderátor Bořek Slezáček, který v poslední době zaujal například účastí v show Tvoje tvář má známý hlas, se svěřil, že mu chodí od lidí opravdu zajímavé zprávy.

„Já mám obrovské štěstí na lidi v životě. Nemyslím teď úplně bývalé přítelkyně a manželky, samozřejmě. Myslím tím dobré přátele,“ směje se na sociálních sítích muž, který má za sebou vztahy s mnoha veřejně známými ženami. Jeho manželkou byla modelka Simona Krainová.

„Například tahle paní Eva mne průběžně via Messenger zásobuje informacemi, bez kterých bych byl úplně out,“ vysvětluje Slezáček. Tito „přátelé“ mu pravidelně přeposílají hoaxy, které se jako lavina už dlouhou dobu šíří internetem.

A tak je zpěvák pravidelně informován o teoriích nejrůznějších konspirátorů. „Díky ní jsem se minulý týden dozvěděl, že virus Covid rozprašují letadla v podobě suché mlhy a dnes tu máme update. V Itálii se zjistilo, že se nejedná o virus, ale o bakterii (mimochodem mi vyrazilo dech, že si ten prvok uvědomuje rozdíl) a tato bakterie se aktivuje pomocí 5G sítí pochopitelně,“ ironicky komentuje jednu ze zpráv, která mu přistála ve schránce.

„A média o tom mlčí!!! Sv*ně. Takže se všichni probuďte, když už teď víte jak to je. Konec hlášení,“ vzkazuje na závěr Slezáček, který dal jasně najevo, že podobným věcem ani za mák nevěří! Nedávno si například utahoval z poslance Lubomíra Volného a jeho teorie o letadle kroužícím nad Brnem.

Témata: Bořek Slezáček hoax Konspirační teorie sociální sítě