Dokument V síti: Po odvysílání na ČT se ozvala Nora Fridrichová s důležitým varováním!

Nora Fridrichová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. března 2021 8:17 | Aktualizováno: 13. března 2021 21:57

Česká televize odvysílala hojně diskutovaný dokument V síti o predátorech, kteří si na internetu vybírají mladé dívky. Po odvysílání se ozvala i známá moderátorka Nora Fridrichová, která rodiče varovala před nebezpečím!

Česká televize ve středu večer odvysílala dokument Víta Klusáka V síti, který před několika dny obdržel sošku Českého lva za nejlepší dokumentární film. Na facebooku ČT se následně strhla debata, diváci dali jasně najevo své znepokojení a strach o děti.

Zaskočilo je především to, že jeden z predátorů byl i dlouholetý vedoucí tábora nebo že se se na lep tvůrcům filmu chytil i jeden pár. Tedy že oním predátorem může být i žena.

Po odvysílání snímku se ozvala i moderátorka ČT Nora Fridrichová, která varovala, že nebezpečí nehrozí jen na všelijakých seznamkách nebo na sociálních sítích. Sama totiž zažila něco podobného – i když zdaleka ne tak závažného jako herečky v dokumentu.

„Na starší dceři kdosi nedávno vyzvídal na Robloxu, kde bydlí, takže z preventivních důvodů dnes film V síti viděly obě (cenzura proběhla jen v dílčích momentech),“ prozradila na sociálních sítích novinářka a matka dvou malých holčiček.

„Jdou spát až teď a největší hrdina je pro ně Luky. Zbytek jsou prasata,“ dodala Fridrichová v narážce na jediného slušného mladíka, který se zachoval slušně, chtěl si opravdu jen povívat a dívku dokonce před sexuálními nabídkami varoval.

Témata: dokument V síti Nora Fridrichová