Pokáč si utahuje z Volného: O letadle kroužícím nad Brnem napsal vtipný song!

Pokáč

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. března 2021 21:41

Písničkář Jan Pokorný alias Pokáč (30) má doma sice novorozeného syna, rozhodně to ale neznamená, že by neměl čas na skládání songů! Tím nejnovějším reaguje na jednu ostře sledovanou kauzu z minulého týdne!

Písničkář Pokáč už v minulosti prokázal, že dokáže svými songy pohotově reagovat na aktuální situaci. Nedávno si zažertoval na účet exministra zdravotnictví Romana Prymuly a jeho účast na zápasu fotbalové Slávie.

Tentokrát si hudebník, který se v polovině února stal poprvé otcem, vzal na paškál zprávu o letadle kroužícím nad Brnem. Poslanec Lubomír Volnýflá páteční incident s letadlem interpretoval po svém. Podle něj kroužení letadla souvisí s tím, že se v moravské metropoli šíří britská mutace koronaviru.

Tuto konspiraci ovšem obratem vyvrátilo Řízení letového provozu ČR. Podle oficiálního vyjádření bylo přistání zrušeno na základě rozhodnutí velitele letounu kvůli nepříznivým podmínkám, konkrétně kvůli mlze.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Pokáč (@pokacovo_instac)

Pokáč pak představil svou verzi celé událostí prostřednicím písně Kurýr nad Brnem. „Volal kurýr, že je za chvíli před domem, jenom v trenkách do vánice vylezl jsem ven. Mrznul jsem tam hodinu, pak volal mi, ať prominu, že ještě pořád krouží nad Brnem,“ prozpěvuje v klipu na facebooku písničkář.

„Proč krouží nad Brnem, jsem se naštvaně ho ptal, když jsem si svůj oběd na Prahu 6 objednal. Prej zadal špatně adresu, teď nepustí ho z okresu. Pak za tři týdny slavně přijel k nám. Hranolky já rozmáčený mám,“ posteskl si na závěr Pokáč.

Témata: Pokáč Lubomír Volný