Sprostá a huhlající Lucie z Výměny: Provdala se za vraha, seděl přes 10 let!

Lucie a Michal se zasnoubili 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2021 11:31

Před dvěma měsíci zaskočila svým chováním diváky Výměny manželek, po jejím odvysílání ale nastal v životě Lucie další šokující zvrat. Účastnice reality show si našla nového partnera s pozoruhodnou minulostí. Na překážku to ale evidentně není.

Počátkem ledna odvysílala televize Nova epizodu Výměny manželek se čtyřiatřicetiletou Lucií, matkou osmi dětí, která neváhala označit druhou manželku za „svini“. Pozornost si ale udržela i poté, co z její domácnosti zmizely kamery.

Nejprve vyšlo najevo, že čtyři starší děti jí byly odebrány z péče. Po odvysílání reality show se také rozešla s manželem Standou a našla si nového partnera, o kterém prozradila, že byl ve výkonu trestu. Její někdejší spolužák Michal seděl více než 10 let za zabití.

Lucie se kvůli tomu stala na sítích terčem kritiky ze strany diváků, údajně se zhroutila a měla dokonce přemýšlet o sebevraždě. Později se sama ozvala, když lidem vzkázala, ať se o ní a její rodinu nestarají.

Zatím to vypadá, že jim po štěstí nikdo nešlape. V pondělí se na jejich společném párovém facebookovém profilu objevila fotografie, na které je Lucie ve svatebních šatech. Podle informací webu tn.cz si Lucie a Michal opravdu řekli ano a stali se z nich manželé.  

Témata: Výměna manželek