Zoufalý kutil Láďa Hruška: Je mi z toho smutno!

Hruška, Ladislav (moderátor)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. března 2021 18:10

Epidemie covidu-19 trvá už rok. Spousta lidí situaci špatně snáší, někteří kvůli ní přišli o své příjmy či podnikání. Spokojený není ani moderátor Láďa Hruška. Na sociálních sítích se zamyslel nad tím, co vše ho trápí!

Ze situace v České republice začíná být zoufalý i známý kuchtík a všeuměl Láďa Hruška. „Je mi z toho smutno! Asi jako nám všem. Honí se mi hlavou tolik otázek? Třeba... Na co chtěla vláda před 2 týdny ještě 2 týdny? Na toto? Co se zlepšilo?“ zajímá Láďu v souvislosti s dalším pokračováním nouzového stavu.

Další jeho otázky směřují i k vakcinaci Čechů. „Kde je fungující systém očkování jako všude jinde? Teda... Kde jsou vůbec ty vakcíny, sakra? Jo, pardon. Jsou schované pro učitele. V pořádku! Teda! Proč jsou schované a dávno už je učitelům nikdo nepíchá? Na koho to zase svedeme?“ ptá se na svém facebookovém profilu Hruška.

Otázkou podle něj také je, proč se politici jezdí dívat do Rakouska, jak se testují děti. „Když naši vědci jako např. Prof. Žďárský ministerstvu zdravotnictví už loni v březnu žákovské testy nabízel? Bez odezvy. Komu tohle prospěje?“ pokračuje ve své úvaze.

I on sám se stará o to, aby byli jeho blízcí v bezpečí. „Akorát vezu rodičům krásný dárek, a to mě drží při optimismu. Jsou to respirátory FFP2. Co víc si dnes totiž můžeme přát? V hlavě mám vnitřní pocit studu, kde žiju. Jak už jsme a ještě budeme ve světě dávány za odstrašující příklad v dějinách, jak tady bylo vše špatně a obráceně! A slovo COVID byl jen marketingový nástroj pro pár vyvolených, jak zbohatnout. A jak o problému jen žvanit, nikoliv konat. Fuj! To se mi aspoň trochu ulevilo,“ přiznal známý kutil.

Na závěr ocenil všechny, kteří jsou nasazeni v první linii. „Od zdravotníků po tu poslední pokladní v Lidlu. Amen… A věřme! Ano, bude lip... Ale za jakou cenu,“ posteskl si Láďa Hruška.

Témata: Ladislav Hruška Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)