Prymula si vtipy bude pamatovat: Srandu si z něj udělal i Leoš Mareš!

Roman Prymula (epidemiolog) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2021 11:33

Roman Prymula se po kauze kolem účasti na fotbalovém utkání stáhl z veřejného života, ale vtipů na jeho adresu dál přibývá. Z bývalého ministra zdravotnictví a poradce premiéra si střílí i slavné osobnosti.

Z Romana Prymuly si udělal na sociální síti srandu také Leoš Mareš, když sdílel fotografii muže s maskou Fantomase v hledišti hokejového utkání s popiskem: "Roman Prymula, MS v hokeji 2021." Jak je známo, jeden z českých fanoušků se v tomto převleku utkáním národního týmu na hokejových šampionátech pravidelně přihlíží.

Známý moderátor prozradil, jak k fotce přišel. Mezi lidi ji poslal právě muž skrývající se pod maskou. "Byl to přímo Fantomas, neboli Vasil Simkanic, velký Slávista, byl tam taky ve VIPu," dozvěděl se Mareš.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Z Prymuly si vystřelil také Petr Čtvrtníček, pro kterého je fotbalové prostředí nekonečnou inspirací, nebo písničkář Pokáč. Několik vtipných koláží vytvořil také umělec Tomáš Břínek alias TMBK.

Exministr se terčem kritiky stal především kvůli tomu, že před návštěvou fotbalového zápasu pražské Slavie mluvil v televizi o tvrdém lockdownu. S premiérem Babišem, kterému dělal poradce, se poté rozešli. 

Témata: Roman Prymula Leoš Mareš