Jako z pánského časopisu? Fotky Lucie Vondráčkové vyvolaly drsnou hádku!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. února 2021 12:32 | Aktualizováno: 22. února 2021 22:08

Zpěvačka Lucie Vondráčková (40) se fanouškům pochlubila novými fotkami a zároveň naznačila, že chystá něco nového. Její snímky ale vyvolaly mezi fanoušky obří hádku, do které se zapojila i samotná zpěvačka!

Zpěvačka Lucie Vondráčková se na facebooku pochlubila novými fotkami, na kterých má výrazné líčení, večerní šaty a šperky. „Díky za krásné reakce na fotky od skvělé Elizavety. Ptáte se mě, za jakým účelem vznikly. Brzy se dozvíte,“ tajemně vzkázala svým příznivcům zpěvačka, která v posledních dnech zveřejnila hned několik „vystajlovaných“ fotek.

Většina fanoušků jásá nadšením, objevily se i komentáře kritické. „Mně se tedy na těchto fotkách nelíbí vůbec. Je strašně zmalovaná jak do pánského časopisu. A mám dojem, že už je tu každý den. Prostě všeho moc škodí,“ napsala Lucii jedna z diskutujících.

Zpěvačka si to ale nenechala jen tak líbit. „Do pánského časopisu? Tam nebývají moc oblečené, ne?!“ diví se Lucie Vondráčková. „Ale zmalované. O nahotě nic nepíši,“ odvětila jí pisatelka původního komentáře.

Kromě Lucie se ohradily i její věrné fanynky, které na dotyčné nenechaly nit suchou! „Je to nádherná žena, krásně nalíčená....tohle napsat může jen člověk plný závisti... pánský časopis, neříkám nic, fakt,“ zastala se zpěvačky jedna z diskutujících. „Možná nejste zlá ani závistivá, ale hloupá určitě! Jelikož si stěžujete, že Lucku vidíte pořád... A to děláte na jejich vlastních stránkách. Doporučuji je opustit a nedělat si ostudu,“ poradila jí další.

Autorka kritického příspěvku si nicméně trvala na svém. „Přece, přesto, že paní Lucii uznávám jako zpěvačku i herečku, nebudu pokrytec a nebudu psát, jak se mi na těchto fotkách líbí, když se mi na těchto konkrétních fotkách nelíbí. A kvůli tomu přece nemusím být ani zlá, ani závistivá,“ vzkázala všem.

Témata: Lucie Vondráčková sociální sítě