Ze soukromí sportovního páru: Plekanec na Šafářovou vystrčil pozadí!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. února 2021 21:38

Čerstvě napadený sníh vylákal ven tisíce Čechů. Na běžky se vydali i Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec. Hokejista je sice za zimu zvyklý, s lyžemi si ale, jak se ukázalo, příliš nerozumí!

Tomáš Plekanec i Lucie Šafářová jsou vášniví sportovci. Tentokrát hokejista a tenistka využili toho, že napadl sníh, a vydali se na lyže, přesněji na běžky.

„Objevuje nové zimní sporty,“ směje se na instagramu Šafářová svému partnerovi. A protože chtěla jejich sportovní výkon zaznamenat, požádala Plekance, aby jí na lyžích zapózoval.

To sice hokejista udělal, ale poněkud jinak, než si jeho přítelkyně asi představovala! Vystrčil na ni totiž pozadí! Tenistka pak bez rozpaků jeho snímek zveřejnila na sociálních sítích.

„Lucie je horší jak kterejkoliv paparazzi, neunikne jí žádný záběr,“ postěžoval si naoko fanouškům Plekanec v instastories.

Hokejista také prozradil, že běžky nejsou něco, čemu by se věnoval příliš často. Na videu je totiž jasně vidět, že si s lyžemi příliš nerozumí. „Sorry jako, že jdu podruhý v životě na běžky...“ směje se Plekanec, který se nakonec do běžeckých bot zvládl obout a vyrazit na trať.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec