Tydýt Lukáš Pavlásek udeřil: Takhle se pustil do Andreje Babiše!

Pavlásek, Lukáš

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. ledna 2021 19:29

Komik Lukáš "Tydýt" Pavlásek ukázal, že se rozhodně nebojí navážet do českých politiků. Na paškál si vzal předsedu hnutí ANO a premiéra Andreje Babiše. Utahuje si především z toho, jak šéf vlády pracuje a se všemi si neustále "telefonuje".

Lukáš Pavlásek patří k oblíbeným stand-up komikům. I když teď nemůže vystupovat před živým publikem, rozhodně to neznamená, že by na fanoušky zanevřel. Své příznivce baví alespoň prostřednictvím sociálních sítí.

Na paškál si tentokrát vzal politiky, konkrétně premiéra Andreje Babiše „Všimli jste, že když Bureš o něčem mluví, tak vždy říká, že mu kvůli tomu furt někdo volá?“ rýpnul si komik do šéfa vlády, který rád a pravidelně opakuje, že často mluví s obyčejnými lidmi.

„Když mluví o kadeřnictvích, tak mu kvůli tomu volají ženy, když mluví o očkování, tak mu celé dny volají zdravotní sestry, když mluvil o dálničních známkách, tak mu volali řidiči, kvůli restauracím mu furt volají kuchaři, kvůli respirátorům důchodci, kvůli školám matky a myslím že když se řešily obchody pro zvířata, tak mu volali psi a kočky,“ vysmál se Babišovi Pavlásek.

Podle baviče to vypadá, jako by premiér trávil celé dny jen na telefonu. „Kromě toho, že by mě zajímalo jak vůbec stíhá brát všechny ty hovory, si řikam, je tady vůbec někdo, kdo mu ještě nevolal?“ zajímá Lukáše Pavláska.

Témata: Lukáš Pavlásek Andrej Babiš