Alex Mynářová: Konec na Pražském Hradě!

Alexandra Mynářová 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. ledna 2021 14:30

Moderátorka Alex Mynářová (37) už nebude pracovat pro Pražský hrad! Manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře, která pro kancelář prezidenta točila videa či moderovala nejrůznější akce, oznámila, že končí!

Manželka hradního kancléře Alex Mynářová prozradila nečekanou novinku. Její spolupráce s Pražským hradem, konkrétně s Kanceláří prezidenta republiky, je u konce!

„Děkuji za tuto skvělou zkušenost - podařilo se nám natočit desítky reportáží, rozhovorů a prohlídek zajímavých míst. Chci moc poděkovat všem, kteří se za těch dva a půl roku účastnili natáčení - členům hradní stráže, floristkám, pracovníkům protokolu, archivu a spoustě dalším. Děkuji za Vaši profesionalitu a oddanost své práci,“ ocenila všechny, se kterými na Hradě dosud spolupracovala, na sociálních sítích. 

Kromě toho už podle svých slov nebude moderovat žádné akce na Pražském hradě. „Proč? V prosinci jsem zahájila (staro)novou profesní etapu v Českém rozhlase. Nepovažuji proto za vhodné pracovat - byť bez nároku na honorář - pro úřad hlavy státu. Velmi ráda na sebe dobrovolně uplatním ta nejpřísnější měřítka,“ ujišťuje všechny Mynářová.

Jak vás již server stars24.cz dříve informoval, manželka Vratislava Mynáře, která dříve působila mimo jiné i v České televizi nebo v televizi Barrandov, nově moderuje zábavnou talk show Českého rozhlasu Slavné dvojice. Mynářová se do regionálního vysílání veřejnoprávního média vrací po pětileté pauze a rodičovské dovolené.

Témata: Alexandra Mynářová Pražský Hrad Český rozhlas