Slunečná: Herci slíbili, že budou diváci spokojení! Šaškárna, zní v komentářích!

seriál Slunečná 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2021 13:30

Nová televizní sezóna začala ve velkém stylu, takže televize Prima vytáhla svou nejsilnější a především osvědčenou zbraň, seriál Slunečná. Herci slibovali divákům, že budou spokojení. Jakých reakcí se dočkali?

„Do Vánoc jsem se taky dívala, ale nějak to přestalo mít říz, přesedlali jsme na Doktora Martina a už u něho zůstaneme. Spokojenost,“ píše jedna z televizních divaček ve facebookové diskuzi. „Šaškárna! Nic jinýho. Už je to trapný,“ stojí také v komentářích.

Jinak jsou ale na sociálních sítích v převaze lidé, kteří Slunečnou sledují rádi. Populární seriál se včera po vánoční pauze vrátil na televizní obrazovky a o diváky rozhodně nepřišel. Sledovanost dál překračuje milion lidí.

Na co se fanoušci mohou v novém kalendářním roce těšit? Představitelka hlavní hrdinky Eva Burešová již dříve prozradila, že se v Týně, což je její postava něco zlomí s příchodem Karolíny v podání Denisy Nesvačilové.

„Možná udělá ten krok k tomu, aby byli všichni diváci spokojení a moji rodiče také,“ nechala se slyšet herečka a zpěvačka. Tak uvidíme, zdali reakci lidí odhadla správně.

Témata: seriál Slunečná TV Prima