Sprostá huhlající Lucie z Výměny: Když budu mít dvacet vrahů, tak vám do toho nic není!

Lucie a Michal se zasnoubili 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. ledna 2021 13:55

Na tuhle Výměnu manželek diváci dlouho nezapomenou. Po odvysílání dílu z Kladna a Příbrami navíc vypluly na povrch nové informace, které všechny znepokojily ještě víc!

První díl 13. řady Výměny manželek patří rozhodně k těm nejkontroverznějším od začátku vysílání tohoto pořadu. Pozornost na sebe svým chováním a závěrečným hysterickým výlevem mezi osmi očima upoutala Lucie z Kladna, která druhou manželku označila za „svini“. Lucie přitom s o dvacet let starším manželem vychovávala čtyři děti, které ale byly podle náhradní ženy zanedbané a neměly základní hygienické návyky.

To ale byl jen začátek. Informace, které pak vypluly na povrch, totiž byly ještě pikantnější. Po odvysílání dílu se ukázalo, že Lucie má ještě čtyři starší děti, které jí ale byly odebrány z péče. Navíc se krátce po dotočení pořadu rozešla s manželem, nakonec se s ním i rozvedla a našla si nového partnera, se kterým plánuje deváté dítě.

„S ním jsem vlastně rok, protože byl ve výkonu trestu. Dali jsme se dohromady asi 14 dní nebo tři týdny po Výměně,“ vysvětlovala pro televizi Nova s odstupem času Lucie. Dokonce plánuje další svatbu, konat by se měla v únoru. Jejím novým partnerem je její někdejší spolužák Michal, který si odseděl více než 10 let za zabití.

Kritika se na Lucii snesla nejen na stránkách Novy a pořadu Výměna manželek, ale i na jejím profilu a profilu jejího přítele na facebooku. Diváci jí spílali za její nezodpovědné chování, vzhled i výběr nového partnera. Navíc je zajímalo, co se stane s jejími malými dětmi, když se o ně podle všeho nedokáže ani postarat.

To ale odmítla jak Lucie, tak i její snoubenec. Ten na sociálních sítích uvedl, že se kvůli zmíněným urážkám Lucie zhroutila a dokonce přemýšlí o sebevraždě! „Prosím všechny zúčastněné, vyse*te se už na to a nechte tu holku být! Má tu čtyři děti, o které se musí starat. A s tím, jak je na tom po nervové stránce, to moc nezvládne,“ žádal všechny Michal.

Aby dokázal, že to myslí vážně, dokonce kritikům poslal vzkaz s fotkou, na které objímá svou partnerku a v druhé ruce drží zbraň. „Moje všechno. Dokáži žít bez lidí, který jen pomlouvají,“ napsal ke snímku.

Později se ozvala i sama Lucie. „I kdybych jsem si ho vzala chlapa za dvanáct vražd, tak vám do toho nic nejni. Starejte se o sebe a vaši rodinu a nestarejte se o druhý, uděláte lépe,“ vzkázala. Tvrdí také, že své děti miluje a že se o ně dobře stará. „Když budu mít dvacet vrahů, tak vám do toho nic není. Já nežiji váš život,“ dodala Lucie s tím, aby ji lidé přestali otravovat.

Témata: Výměna manželek