Hysterická Výměna manželek: Řev, vulgarity a rozvod!

Výměna manželek

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. ledna 2021 14:45

Po delší pauze se na televizní obrazovky vrátila reality show Výměna manželek. A opět se bylo na co dívat! Už od začátku bylo jasné, že si vyměnění partneři ani na jedné straně příliš nesedí, a tak bylo jasné, že o hádky opravdu nebude nouze!

Hned první díl premiérové třinácté řady Výměny manželek byl opravdu výživný! Na jedné straně se představila rodina z Příbrami tvořená maminkou Alenou (40), jejím synem Davidem (19) a partnerem Robertem (42).

Větší pozornost na sebe ale strhla druhá rodina z Kladna. Maminka Lucie (34), která se s o dvacet let starším manželem Standou starala o čtyři děti - Ester (8), Mikuláše (7), Stáňu (9) a Šimona (6). Děti navíc prozradily, že by jejich maminka chtěla ještě páté miminko!

Lucie, která špatně slyšela a také mluvila, zaskočila diváky a druhou rodinu nejen hysterickou scénou mezi osmi očima, ale i nepořádkem doma a podle náhradní maminky Aleny i zanedbanými dětmi.

Už od počátku se vyměněná manželka obávala, že dočasnou domácnost se starším manželem a kupou dětí nezvládne hlavně po psychické stránce. Šokovalo ji třeba to, že děti nemají základní hygienické návyky. Údajně po sobě nesplachovaly záchod a ani si po něm neumývaly ruce. Dokonce po sobě často vulgárně křičely. Několikrát byla Alena opravdu v krizi, nakonec ale výměna trvala celých 10 dní.

Ani Lucie ale nebyla v nové domácnosti spokojená, s náhradním manželem ani synem si vůbec nerozuměla a měla pocit, že se k ní chovají povýšeně. Když se navíc na konci Výměny dozvěděla, že její náhrada manželovi uvařila jen třikrát, nevydržela to a ztropila pořádný humbuk!

Zpětně sice uznala, že to asi přehnala, trvala ale na tom, že se jí opravdu nelíbilo, že Lucie u ní doma nevařila. Pro televizi Nova také prozradila, že krátce po natáčení došlo u nich doma k pořádnému zemětřesení. Rodina dnes žije v jiném bytě a chování dětí se prý také změnilo k lepšímu.

Navíc se s manželem Standou rozešli! „My jsme rozvedení,“ popsala Lucie. Sama ale příliš dlouho nezůstala, dala se totiž dohromady s bývalým spolužákem! „S ním jsem vlastně rok, protože byl ve výkonu trestu. Dali jsme se dohromady asi 14 dní nebo tři týdny po Výměně,“ vysvětluje. Dokonce plánuje další svatbu, konat by se měla v únoru. Netají se také tím, že by si s novým partnerem přáli další miminko.

Témata: Výměna manželek