Slunečná: Hlavní hvězdy promluvily o konci seriálu!

seriál Slunečná 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2020 21:00

Televizní diváci nechtějí o něčem takovém slyšet, ale i populární Slunečnou čeká jednoho dne na obrazovkách konec. Jak by si ho představovali samotní herci? Eva Burešová a Marek Lambora promluvili.

Slunečná se letos stala tuzemskou jedničkou na poli dlouhotrvajících seriálů. Konkurenční televize dokonce oznámila chystaný konec Ordinace v růžové zahradě, což si mnozí lidé vysvětlují úspěchem „primáckého“ projektu.

Herci si ale dobře uvědomují, že i ten bude muset jednou skončit. Eva Burešová ve vysílání Českého rozhlasu prozradila, jak by takové vyvrcholení mohlo vypadat. „Myslím si, že to dopadne dobře,“ nechala se slyšet.

Společně s kolegou Markem Lamborou si jsou vědomi toho, že mezi diváky seriálu se zformovaly dvě skupiny. „Jsou lidi, kterým se seriál hrozně líbí, a ještě nechtějí, aby byla Týna s Jankem, protože v tu chvíli by seriál skončil,“ uvedla ústřední dvojice.

„Pak je tu druhá skupina, která to chce, ale neuvědomuje si, že když se to stane, bude konec. Slunečná ale nebude nekonečný seriál,“ dodali jednohlasně oba herci.

Témata: seriál Slunečná Eva Burešová Marek Lambora