Nehoda u Milevska: Sehrál při tragédii roli alkohol?

U Milevska došlo k tragické dopravní nehodě. (13.12.2020) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. prosince 2020 14:00

Při nedělní vážné dopravní nehodě u Milevska zemřela žena, která podle policistů s největší pravděpodobností havárii zavinila. Vyšetřovatelé pracují i s hypotézou, že mohla být pod vlivem návykových látek.

Jak už vás stars24.cz informoval, jihočeští policisté v neděli odpoledne řešili opravdu mimořádný případ, který bohužel skončil tragicky. Pětatřicetiletá řidička měla během pár minut tři dopravní nehody, přičemž při té poslední vyhasl její život. 

K prvním dvěma haváriím došlo v Milevsku, poté žena vyrazila po silnici první třídy směrem na Hrejkovice. Po několika kilometrech v zatáčce přejela z dosud nezjištěných příčin do protisměru a došlo k čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem. 

Policisté na webu uvedli, že pětatřicetiletou ženu, která při nehodě zahynula, předběžně považují za viníka střetu. Dokonce pracují s jednou hypotézou.

"Na základě dosud zjištěných informací není vyloučeno, že byla mladá řidička pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek," uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová. 

Témata: Dopravní nehody Nehody aut Policie ČR Jihočeský kraj