Tragická nehoda v Klášterci: Zachránce dvou lidí nemá čisté svědomí? Svědci promluvili!

Ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. prosince 2020 10:00

O víkendu na českých silnicích opět došlo k tragické nehodě, jejíž bilance mohla být ještě smutnější. Zachránce dvou lidských životů se proto dočkal poděkování. Podle svědků ale možná nemá úplně čisté svědomí.

V sobotu odpoledne došlo v Klášterci nad Ohří k tragické dopravní nehodě. Po čelním střetu dvou aut zůstal ve svém voze zaklíněn dvaapadesátiletý řidič fordu, který uhořel. Bilance však mohla být ještě tragičtější.

Se zesnulým řidičem totiž v automobilu seděly další dvě osoby, kterým se z hořícího auta podařilo dostat ven, a to za pomoci dalšího účastníka silničního provozu. Záchranáři již téhož dne informovali, že ošetřili muže, který se zřejmě snažil pomáhat posádce z hořícího auta. Měl popálené ruce.

Zachránci následně poděkoval na sociální síti syn ženy, která cestovala v havarovaném fordu. „Pane, nesmírně si vážím toho, jak jste se včera zachoval a jsem navždy vaším dlužníkem. Doufám, že se brzy uzdravíte, a že vám budu moct co nejdříve poděkovat osobně,“ napsal na facebooku.

Jak ale uvádí web blesk.cz, v tomto týdnu se objevily informace, které na celou tragédii vrhají tak trochu jiné světlo. Podle svědků údajně na místě probíhaly ilegální závody, kterých se měl zúčastnit i zmíněný zachránce. Až policejní vyšetřování definitivně ukáže, jak to bylo doopravdy.

Témata: Dopravní nehody Policie ČR doprava