Fanoušci Slunečné jsou na větvi: Může za to tahle FOTKA Evy Burešové!

seriál Slunečná 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. prosince 2020 19:24 | Aktualizováno: 10. prosince 2020 9:34

Slunečná má řadu věrných fanoušků, kteří si nenechají ujít jediný díl. hlavní hvězda seriálu teď ukázala, jak by vypadal oblíbený pořad, kdyby se jej chopili animátoři. A fanoušci jsou u toho u vytržení!

Primácký seriál Slunečná si rychle získal srdce televizních diváků. Zabodoval u nich dokonce natolik, že z výslunní dostal do té doby oblíbenou Ordinaci v růžové zahradě. Tvůrci lékařské telenovely, která kdysi ve sledovanosti trhala rekordy, dokonce oznámili, že Ordinace za pár měsíců skončí úplně.

Hlavní tvář Slunečná Eva Burešová teď ta k trochu v žertu naznačila, jaký další osud by seriál mohl mít. „A co kdyby Týna s Jankem byli animovaný?“ naznačila na svém instagramu. Přidala dokonce fotku, jak by vypadala ona a její herecká kolega Marek Lambora. Podívat se na ni můžete v naší fotogalerii. 

Animované filmy patří mezi ty vůbec nejoblíbenější nejen mezi dětmi, ale i dospělými. Takže i tenhle nápad, který se ale realizace s největší pravděpodobností neuskuteční, mnohé nadchl. „Marek takovej princ Krasoň!“ směje se herečka Patricie Pagáčová. Samotného Marka Lamboru jeho podoba také rozesmála.

A za dobrý nápad to považují i další. „Panebože to by bylo hustý!“ přiznává jeden z diskutujících. „To radši nedělejte, to už by mě od té televize nikdo neodtrhl,“ směje se další z fanynek. „Slunečná s Popelkou a princem Krasoněm,“ rozplývá se jiná divačka.

Témata: seriál Slunečná Eva Burešová Marek Lambora Patricie Solaříková