Ilona Csáková opět udeřila: Bill Gates je ohavný ještěr! Vakcína je zbraň hromadného ničení!

Ilona Csáková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. prosince 2020 12:33

Ilona Csáková (50) opět čeří vody kvůli koronaviru a vakcíně, kterou proti němu vědci připravují. Zpěvačka je přesvědčená, že jde o spiknutí, za kterým stojí Bill Gates, jeden z nejbohatších mužů planety. Tyto konspirační teorie šíří převážně dezinformační weby, Csáková se ovšem pomáhá dále šířit.

Ilona Csáková na sebe v poslední době poutá hodně pozornosti. Ne kvůli svým písním, ale spíše kvůli svým prohlášením ohledně koronavirové pandemie. Kvůli nim se dokonce v minulosti stala terčem kritiky ze strany úřadujícího prezidenta Miloše Zemana. Ten se do zpěvačky pustil kvůli slovům o tom, že za „koronavirus může Bill Gates“.

Csáková si z toho ale zjevně těžkou hlavu nedělá a dál si vede svou! Společně s Romanem Horkým a Kamelotem nedávno nazpívala protestsong s názvem V dlouhém zatmění.

Gatese na sociálních sítích Csáková označuje za „ohavného ještěra“. Nelíbí se jí ani debaty o očkování proti covidu, které se vedou na půdě Poslanecké sněmovny. „Zase o nás a bez nás občanů! Nejen, že po nás chcete, abychom se povinně nechali naočkovat, my kteří říkáme, NE! Protože nevěříme rychlokvaškám, ale vy 'politická elito' jste už i vybrali, kterou vakcínou sebe a chudáky, kteří se nebudou moci dát na odpor (seniory) budete 'zachraňovat'. Proč nenecháte volbu výběru na občanech? Ti, kteří chtějí vakcíny dobrovolně, ať se rozhodnou, kterou si dají píchnout. Děláte z národa ovce! Pryč z EU!!!“ požaduje zpěvačka.

Navíc se jí nelíbí, že vakcína proti covidu by měla být dostupná po několika měsících od vypuknutí epidemie, zatímco jiné vakcíny prochází několikaletým schvalovacím procesem a testováním. „To je zbraň hromadného ničení! Zdravý rozum tohle odmítne,“ tvrdí zpěvačka, jejíž názory jsou diametrálně odlišné od slov a komentářů vědců a epidemiologů.

Témata: Ilona Csáková Bill Gates Koronavirus