Konec Ordinace? Diváci se ozvali, někteří věří, že rozhodnutí Novy zvrátí!

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. listopadu 2020 12:00

Ordinace v růžové zahradě patřila po dlouhá léta k nejsledovanějším tuzemským seriálům, není proto divu, že se diváci po pondělním oznámení ozvali. Existuje podle nich ještě možnost, že se nakonec bude pokračovat?

Opravdu zničehonic přišla v pondělí ze strany Novy zpráva, že v následujícím roce velkým finále vyvrcholí Ordinace v růžové zahradě, veleúspěšný seriál, který se na televizních obrazovkách udržel patnáct let. Někteří herci již přiznali, že je to zaskočilo, ale co věrní diváci?

Lidé se na sociálních sítích rozdělili do několika táborů. Dominují samozřejmě komentáře nešťastníků, kteří by si přáli další pokračování. Některé jsou sice poměrně absurdní, ale ukazuje se v nich, jak moc měli diváci seriál v oblibě.

„Ordinace nikdy neskončí! Naštěstí jsem vyhrál v pátek skromný eurojackpot a na nějaký čas se pokusím udržet Ordinaci při životě. Vše je zatím v jednání, ale jisté je, že zůstávají hlavní postavy,“ stojí napsáno v diskuzi.

Mnozí fanoušci ale konci tak úplně nevěří. „Hlavně klid, oni teď hlásají konec, i když teda až v roce 2021, ale za ten rok se tu fandové natolik pobouří, že z konce vlastně bude nový začátek, protože budou skandovat, že nemůže být konec tohoto legendárního seriálu. To je propagandistický tah, jak oživit tento seriál,“ myslí si jeden takový.

Řada lidí zároveň krok televize ocenila. „Hurá, konečně. Ze začátku se na to koukat dalo, ale teď už to bylo čím dál víc ohrané a přitažené za vlasy. Vždyť už je z toho taková kravina, že se tomu nedivím. Tak a ještě tu přiblblost Ulici a bude konečně snad doma klid,“ padlo v debatě na sociální síti.

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 tv seriály